Vet Du Hva Du Skal Se Etter Når Du Handler Etter Et Smykke?

Riktig smykke kan være en dyrebar ting som blir elsket for alltid. Det er ikke så mye prisen på smykkene, men heller følelsen av å gi den som gjør det til et verdifullt smykke. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å plukke ut et perfekt smykke som vil bli elsket for alltid.

Å lage dine egne smykker er lettere enn du tror. Du kan finne interessante anheng i håndverksbutikker som kan plasseres i kjeder du allerede eier, eller du kan enkelt kjøpe en billig kjede. Hvis du strikker eller hekler, kan du bruke garn til å lage chokers og armbånd. Selv om du kjøper og kombinerer kjøpte gjenstander i butikken, kan du lage dine egne smykker fremdeles til å designe det du har på deg.

Ikke kjøp nyhetssmykker med mindre du vet helt sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er en fan av Tornerose, er et dverghheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

For å sikre at smykkene dine fremhever de beste funksjonene dine, velger du stykker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerteformet ansikt, prøv chokers og dangly øreringer. Runde og firkantede ansiktstyper ser bra ut i tåreøreringer, og lange halskjeder er også et utmerket valg. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øreringer. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du trekke av alle typer halskjeder, men kantete øreringer er best.

Når du kjøper vintage smykker, må du bli kjent med de forskjellige tidsperiodene som er knyttet til hvert stykke. Et stykke viktoriansk tid kan interessere deg mer enn en annen tid, så å vite forskjellene vil hjelpe deg med å raskt få øye på brikkene du er mest interessert i å kjøpe, i stedet for å bruke mye tid på å surfe.

For å beskytte investeringen du gjorde i smykkekjøpet ditt best, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kan kjemikaliene du utsetter smykkene dine for, skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne det.

Kjøp steinene dine løs når du lager dine egne smykkedesign. Du vil være i stand til å plukke ut en stein som best gjenspeiler dine ønsker. Når du har funnet den perfekte steinen, vil ideene dine til en perfekt setting være mye lettere å tyde. Ethvert godt smykke begynner ved steinen.

Ikke bekymre deg for hvor mye smykkene dine koster. Det viktigste er at brikkene du velger gjenspeiler din egenart. Det spiller ingen rolle om du har betalt en dollar eller tusen, hvis du elsker stykket, bruk den med tillit. Det er også helt akseptabelt å blande smykker med høy og lav pris.

Det er så sant, som sagt tidligere, at verdien av smykker er i følelsen bak og ikke prislappen. Å finne det perfekte smykke handler om å uttrykke følelser, ikke å plukke ut det største. Ved å bruke informasjonen i denne artikkelen, er du sikker på å finne akkurat de rette smykkene som uttrykker hvordan du har det.