Tips Om Hvordan Du Kjøper De Beste Smykkene

Kroppssmykker er en trend som er kommet for å bli. Mens en enkelt, glitrende navlepiercing kan være sexy, er det mulig å ta trenden for langt. Body piercing kan være meningsfylt og har eksistert i noen kulturer i generasjoner, men det er ganske nytt for de fleste av oss. Det er vanskelig for noen i 60-årene å forstå hvorfor en tenåring har pigger som stikker ut av ansiktet hans.

Hvis du har metallallergi, må du sørge for å kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Hvis du ønsker å kjøpe motesmykker, må du sørge for å investere noen få dollar. Mens motesmykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasser under solen, kjøp noe i mellomprisklassen. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunne metalllegeringer eller dårligere kvalitet.

Du trenger ikke nøye deg med de tradisjonelle klare diamantene. Diamanter er tilgjengelige i praktisk talt alle farger i regnbuen. De kommer i blå, rosa, rød, gul, brun, svart, lilla og mange flere farger. Du kan finne brikker der fargede diamanter er midtpunktet, eller du kan finne brikker der de fungerer som aksenter.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som gave, bør du ta hensyn til personens interesser og livsstil. Hvis de for eksempel liker sport og utendørs, foretrekker de kanskje mer grunnleggende brikker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette skal gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykkene.

Hvis du bruker øreringer, får ørene dine kløe eller irritasjon, må du sørge for at du kjøper nikkelfrie smykker i fremtiden. Nikkel brukes ofte i billige kostymsmykker, men det kan være veldig irriterende for noen mennesker. Se etter øreringer med solide gull- eller platinaposter for det mest allergivennlige alternativet.

Meld deg på en perlekurs, hvis du er fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. Ta heller en klasse og lag litt smykker selv. Du vil spare massevis av å kjøpe allerede laget produkter, ha noe unikt å ha på deg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for å tjene penger.

Ikke kjøp nyhetssmykker med mindre du vet helt sikkert at personen du kjøper det for, vil like det. Hvis din kone er en fan av Tornerose, er et dverghheng en passende gave. Ikke bare kjøp et smykke fordi det er søtt, sørg for at det også er passende.

Prøv å være moteriktig med denne trenden, men ikke gå for langt. Du kan angre på å ha flere hull i ansiktet ditt når du er 30 år gammel og har arr fra tenåringspiercingene dine. Ikke alle setter pris på dette utseendet, så prøv å være tålmodig med besteforeldrene dine. Det er godt å være et individ, men det betyr ikke å gjøre det alle andre gjør.