Lær Smykkeshopping For Første Gangs Kjøpere

Smykker er en av de eldste og langvarige dekorative kunstformene i verden. I utallige generasjoner har folk kjøpt og gitt smykker for å pynte hverandre, feire minneverdige anledninger og hylle viktige forhold. Les denne artikkelen for noen nyttige tips for å bli med i den historiske familien av glade smykkeeiere.

Hvis du har en lys elfenben hudfarge med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegante ut mot en elfenbenshudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dypblå.

Det er to typer kategorier som smykker faller under. Fine smykker er smykker laget av sølv, gull eller platina og er kombinert med alle edle edelstener. Smykker klassifisert som kostyme er enhver form for smykker laget av billige metaller som bare inneholder sølv eller gull overflate, samt syntetiske eller plastiske «edelstener». Begge kategoriene har sine fordeler og ulemper, og det avhenger virkelig av personlig smak og budsjett som hjelper med å bestemme hvilket du skal kjøpe.

Kjøp ekte edelstener, ikke falske avslag. Ekte edelstener, som diamanter, avgir en nydelig gnist som kan sees fra en kilometer unna. Falske edelstener er kjedelige og glassige og er ikke engang verdt å ha på seg. Hvis du ikke har råd til en ekte edelsten, hvorfor ikke kjøpe Swarovski-krystall? De er nydelige også, og har sin egen spesielle gnist å dele.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i gullsmedens rouge-klut. Den har en poleringsmasse på den røde siden som er trygg å bruke sammen med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi et lakk som glitrer. Dette vil holde smykkene dine nydelige i lang tid fremover!

Hvis du finner ut at du har på deg et armbånd fordi du bruker et klokke, kjøp et armbånd som passer til klokken din i stil og farge, og bruk det på det andre håndleddet. Armbånd er morsomme og er en av de eneste smykkene du kan se på deg selv når du bruker dem. Bruk en på håndleddet uten klokke, eller bare bli kvitt klokken din helt.

Når du kjøper smykker i gave – husk personen du kjøper det for – og sørg for at det er passende. Spar de super-dyre smykkene til kjære. Å gi dyre kuler til folk som ikke er så nær deg, kan gi dem feil ide, eller få dem til å føle seg ukomfortable. La forholdet du deler med andre diktere hvilken type smykker du gir dem.

Mens stiler og moter endres, er selve smykkene kommet for å bli. Du og dine nærmeste kan knapt komme deg gjennom livet uten å skaffe deg noen få smykker. Ideelt sett har denne artikkelen vist deg noen nyttige måter å forbedre opplevelsen av smykker. Når det behandles riktig, kan smykker bli din mest verdifulle og varige besittelse.