Hvordan Velge Smykker Som Du Aldri Vil Ta Av

Du vil gjerne vite alt det er å vite om smykker slik at du vet hva du skal passe på, når du enten kjøper eller selger et stykke. Denne artikkelen vil gi mange råd slik at du kan være trygg på at ingen vil ha en sjanse til å rive deg av.

Sørg for å regelmessig polere metall smykker. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glansen og det generelle utseendet. Dette gjør smykker ser slitt og gammel. Gå videre og oppdater disse brikkene ved hjelp av litt enkel polish for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Noen klassiske og svært rimelige typer smykker som er tilgjengelige er perler. Dette er veldig klassiske stifter til enhver samling. De er også tilgjengelige i tre typer som inkluderer naturlig, imitasjon og kultivert. Det er mange farger og variasjoner tilgjengelig som klassisk hvit, rosa, gull, svart, etc.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, se etter en som har små inneslutninger og er en mindre enn perfekt farge på hvitt. Ofte kan du ikke engang se inneslutninger og «av» farge med det blotte øye, men det kan spare deg hundrevis eller tusenvis på prisen på steinen.

Hvis iført øredobber gjør ørene føler kløende eller irritert, sørg for at du kjøper nikkel-frie smykker i fremtiden. Nikkel brukes ofte i billig kostyme smykker, men det kan være veldig irriterende for noen mennesker. Se etter øredobber med solid gull eller platina innlegg for de mest hypoallergeniske alternativet.

Når du gjør smykker og du vil slå en perle i en koblet stykke, ta et øye PIN og tråd det gjennom perlen hull. La perle skyve til bunnen av øyet PIN. Rett over perlen, bruke tang til å bøye øyet PIN ca 45 grader. Ved hjelp av wire cutters, trim dette til omtrent en halv tomme i lengde. Ved hjelp av liten rund tang, ta tak i spissen av ledningen og begynne looping den rundt tang spissen. Ikke gi opp hvis øyet PIN loop er ikke direkte runde-praksis gjør mester!

Sørg for at smykker matcher minst noen av antrekkene dine. Du ønsker ikke å kjøpe stykker som du bare kan bære for svært spesielle hendelser, da det kan være upraktisk. Finne enkle og elegante stykker som matcher flere antrekk er ikke så vanskelig som det høres ut, og du vil sannsynligvis nyte søket!

Du bør sjekke ringene regelmessig for løse steiner eller bøyde pinnene. Det er best å fange disse spørsmålene tidlig og har ringen repareres av en profesjonell gullsmeden enn å miste en dyrebar stein. De fleste Jewelers kan re-tip slitte pinnene for å sikre at steinen forblir sikker.

Til slutt vil du sørge for at ingen kommer til å dra nytte av deg når du enten kjøper eller selger smykker. Mens ingen kan stoppe en uærlig person fra å prøve å jukse deg, kan du forberede deg på det verste, ved å følge tipsene i denne artikkelen.